Ik help je graag deze ambities in praktijk te brengen.

Ik werk sinds 23 jaar aan duurzame ontwikkeling, sinds 2000 vooral voor gemeenten. Het vernieuwende aan mijn manier van projectmanagement is dat ik zowel de zakelijke, menselijke als milieu kant van projecten met elkaar verbind. Daarmee creëer ik evenwichtiger processen en projecten die waarde toevoegen voor zowel mensen, het milieu als de economie.

Vind je het lastig mensen mee te krijgen?

Loop je tegen weerstand aan van je collega’s of medewerkers? Vind je het lastig te kiezen en focus aan te brengen, of loop je vast in samenwerking? Wil je ondersteund worden bij het behalen van concrete duurzame resultaten?

Kortom, je zoekt een stevige projectmanager die de hobbels kent die te nemen zijn bij het implementeren van duurzaamheid? Iemand die de juiste vragen durft te stellen?

Of het nu gaat om het doorgronden van de inhoudelijke principes van duurzaamheid of het doorzettingsvermogen dat nodig is of het balanceren tussen bijvoorbeeld sturen en loslaten. Ik versta de kunst van het verbinden, van het creëren van evenwichtige processen en ik maak van een knelpunt een kans. Ook ondersteun ik je bij complexe afwegingen om duurzame keuzes te maken.

Ik ben erachter gekomen dat mensen en hun drijfveren de sleutel zijn om duurzame doelen te bereiken.

De vraag is hoe zorg je ervoor dat mensen mee willen doen?

Ik sta voor projecten waar mensen graag aan meedoen, omdat zij er hun ei in kwijt kunnen en er iets voor terug krijgen. Door aan te sluiten bij de drijfveren van mensen komen projecten tot leven en mensen in beweging. Ik ben goed in het betrekken van mensen.

Is je interesse gewekt? Neem gerust contact op. Ik ben benieuwd naar je vraag.